About Us

Sky Life Electronics ka krijuar reputacion si nje nga lideret ne fushen e elektronikes ne tregun shqipetar.
Dyqanet tona prej me shume se 7 vjetesh  ofrojne nje game te gjere produktesh qe garantojne cilesine e firmave me te njohura dhe cmime konkuruese.
Prioriteti jone qendron ne prezantueshmerine e larte dhe ne ofrimin e sherbimit dhe produkteve cilesore ndaj klientit.
Keto karakteristika kane perforcuar emrin e kompanise tone ne tregun shqipetar gjate viteve te fundit.